Astrologinen syntymäkartta kaulakoru

(1 tuotearvio)

29,00 

Kirjoita putkeen esim. 20:37 = 2037. Jos et tiedä kelloaikaa, sen voit saada vanhempien muistista tai synnytyssairaalan arkistosta.
Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Astrologinen syntymäkartta on kuva planeettojen sijainneista ja suhteista syntymän hetkellä. Syntymäkartta muodostuu syntymäpäivästä, kelloajasta ja paikkakunnasta. Astrologiaan perehtyneet tulkitsevat syntymäkartasta paljon asioita kuten esimerkiksi henkilön vahvuuksia ja haasteita. Astrologinen syntymäkartta kaulakoruna on persoonallinen ja merkityksellinen. Koru muistuttaa meitä omasta ainutlaatuisuudestamme.

Kaulakoru on nikkelitöntä korumetallia, kuvan päällä lasi. Riipuksen koko on 25 mm eli 2 euron kolikon kokoinen. 74 cm mittainen teräspalloketju. Koru kestää vettä. Syntymäkartta on luonnollisesti ilmoittamasi tietojen mukainen. Nimi tulee korulaatikkoon, sillä ei ole vaikutusta syntymäkarttaan. Syntymäpäivä, kelloaika ja paikkakunta merkitsevät. Paikkakunta on se, missä olet ensimmäisen henkäyksen ottanut. Syntymäkartan tausta on valkoinen ja kartassa on mustan lisäksi hyvin hillitysti sinistä, punaista ja vihreää väriä, jotka eivät erotu tuotekuvassa kovin hyvin – luonnossa paremmin.

Lisätiedot

Paino 0.050 kg

1 arvio tuotteelle Astrologinen syntymäkartta kaulakoru

  1. Eija (varmistettu kirjoittaja)

    Ihana idea ja toteutus, nopea toimitus!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.