Avaimenperä omasta kuvasta

8,00 

Kuvaus

Avaimenperä omalla kuvalla on mainio lahjaidea. Kuva lemmikistä pienenä ja aikuisena, suvun vanhimmat mustavalkokuvina, lapset, mökkimaisema, etelän reissukuvia, ystävykset ennen ja nyt tai jotain muuta tärkeää…

Avaimenperä on akryylia. Kuvan saa molemmille puolille. Kuvia ei voi vaihtaa asennuksen jälkeen. Kansi on erittäin tiivis, joten kestää roiskeet muttei ole vesitiivis. Kuvan koko on 35 x 50 mm. Eli koko hässäkkä on semmoinen normi avaimenperäkoko. Rinkula ja karabiinilukko on myös laadukkaat.

Tilausohjeet:

  • Tee tilaus ja maksa ostoksesi. 
  • Lähetä avaimenperään haluamasi kuvat eli 2 kpl kuvia riikka.koksu@hotmail.com.
  • Rajaan ja tarvittaessa säädän valotusta ja kontrastia. Muu kuvankäsittely ei sisälly hintaan. Jos haluat taiteilla kuvat itse ja lisätä tekstiä, voit tehdä kuvat esimerkiksi www.canva.com.
  • Jos kuvat ei syystä tai toisesta sovellu, otan yhteyttä – muussa tapauksessa teen avaimenperän ja lähetän sen tuota pikaa. Saat verkkokaupasta vahvistuksen, kun on valmista.

Huom! Jos kuva ei ole oma ottamasi, pyydä kuvan käyttöön lupa. Tilaamalla vahvistat, että sinulla on lupa kuvan käyttöön. Jos et ole varma kuvan sopivuudesta, kysy – autan mielelläni.

Lisätiedot

Paino 0,050 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Avaimenperä omasta kuvasta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *