Kauppakassi ruutu

18,00 

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ihanan retro kassi, joka toimii pirtsakkana kesäkassina tai kauppakassina. Kassin koko on noin 42 x 42 cm ja kassiin on ommeltu noin 8 cm ”pohja”, joka on siis sivusaumoissa ja tekee pakkaamisen mukavaksi. Kassin kantokahvat on niin ikään 42 cm (sama mitta ihan vahingossa). On siis kädessä kannettavaa mallia.

Tässä erässä kasseja on vain yksi kutakin kuosia. Kassi on 100% puuvillaa ja tehty Puolan armeijan ylijäämäpyyhkeestä, joka on valmistettu 80-luvulta alkaen. Pyyhe on uusi, pesty varastoinnin jälkeen. Ommeltu Pliidessä, Helsingissä Pitäjänmäellä. Pesu 60 asteessa.

Kassissa mukana sekä alkuperäinen että Pliiden tuotelappu. Tämä siis toimii valtavan hyvin myös vaikkapa mökkituliaisena. Ja jos haluat brassailla, niin valmistaja sanotaan näin: Bogatinski Zakvadi Pzemezu Bavelnjanago Doltex (se menee kyllä ihan sujuvasti, kun on pari tuntia harjoitellut 😀 )

Pyyhkeiden valmistaja on Bogatyńskie Zakłady Przemysłu Bawełnianego Doltex, joka sijaitsi Puolan rajalla hyvin lähellä Tsekkiä ja Saksaa. Kyseessä oli Puolan kolmanneksi suurin pyyhetuottaja ja siellä työskenteli yli 3500 ihmistä. Vuonna 1993 puuvillateollisuuslaitos Frotex osti Doltexin tehtaan. Vuonna 1995 Frotex lisättiin yksityistämisohjelmaan ja lisättiin Toiseen Kansalliseen Sijoitusrahastoon. Vuonna 2002 Toisen Kansallisen Sijoitusrahaston hallituksen jäsenet päättivät myydä suurimman osan, 72 prosenttia, Frotexin osakkeista. Samalla Doltexin kalusto myytiin ja tehdas suljettiin. Doltexin tehtaan jäännökset purettiin vuonna 2011. Frotex lopetti toimintansa kesäkuussa 2014. Tarina ei kerro miksi Puolan armeija on käyttänyt näin värikkäitä pyyhkeitä. Oli miten oli – pinnat kuosinsuunnittelijalle.

Lisätiedot

Paino 0,250 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kauppakassi ruutu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *