Kirjanmerkki murretekstillä

2,90 

Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Paikallisten kanssa somekeskustelussa tehdyt tekstit ovat villinneet jo 24 paikkakunnalla. Paikkakunnat: Forssa, Hamina, Helsinki, Imatra, Joensuu, Kajaani, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Laitila, Lappeenranta, Loimaa, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Kemi ja Savonlinna. Kaikki tekstit myös karttanäkymänä voit katsoa täältä.

Kirjanmerkki koostuu pyöreästä nappiosasta ja klemmarista, joka on napin taustan muoviosassa napakasti kiinni. Napin halkaisija on 25mm. Klemmari on ohut, sileä ja kirjanmerkiksi sopiva. Ei siis purista paperirukkaa hengiltä eikä siistissä käytössä jätä jälkeä. Ronski käyttö, isompi puristus, pitkäaikainen merkkaaminen, erikoisempi paperi jne. voi jättää jäljen paperiin – koska paperi on paperia. Tuotteet tehdään Helsingin Pitäjänmäessä.

Valitse listalta haluamasi teksti. Käytössäsi on kaikki magneettiteksteiksi päätyneet murretekstit sillä kukapa sitä ennakkoon toisen puolesta voi päättää mikä teksti on kirjanmerkiksi sopiva ja mikä ei… Pääkuvassa näet kirjanmerkkimallin, muissa kuvissa näet tekstinapin ulkoasun. Huomaa, että kirjanmerkissä teksti on vinossa. Tuotekuvat ovat edellä mainitussa paikkakuntajärjestyksessä. Valitse tekstit pudotusvalikosta. Vinkki: Kun olet avannut valikon, paina haluamasi paikkakunnan ensimmäistä kirjainta esimerkiksi Oulu – paina O ja pääset suoraan siihen kohtaan valikossa selaamaan (toimii tietokoneella – puhelimessa selaaminen on onneksi helpompaa).

Lisätiedot

Paino 0,020 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjanmerkki murretekstillä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *