Murremagneetti PINKKI

3,50 

Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Värikkäät magneetit tarjolla vain Hulinaviikonloppuna 18. – 20.3.2022!

Paikallisten kanssa somekeskustelussa tehdyt murrejääkaappimagneetit ovat villinneet jo 24 paikkakunnalla. Paikkakunnat: Forssa, Hamina, Helsinki, Imatra, Joensuu, Kajaani, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Laitila, Lappeenranta, Loimaa, Mikkeli, Oulu, Pori, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Kemi ja Savonlinna. Kaikki tekstit myös karttanäkymänä voit katsoa täältä. Magneetin halkaisija on 37mm ja magneetit tehdään Helsingin Pitäjänmäessä.

Kun tilaat tästä, magneetin ulkoasu on: PINKKI TAUSTA, VALKOINEN TEKSTI, MUSTA ÄÄRIVIIVA.

Tekstin asettelun voit halutessasi tarkistaa tuotekuvista, jotka ovat edellä mainitussa paikkakuntajärjestyksessä. Kuvittele niihin taustaksi pinkki väri. Valitse magneetin teksti pudotusvalikosta. Vinkki: Kun olet avannut valikon, paina haluamasi paikkakunnan ensimmäistä kirjainta esimerkiksi Oulu – paina O ja pääset suoraan siihen kohtaan valikossa selaamaan (toimii tietokoneella – puhelimessa selaaminen on onneksi helpompaa).

Ps: Jos haluat jonkun mieluummin pinssinä (rintamerkkinä) eli neulataustalla, laita tilauksen kommentteihin maininta asiasta. Kommenttikenttä löytyy Kassa-vaiheessa.

Lisätiedot

Paino 0.010 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Murremagneetti PINKKI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.