Pupetervehdys rintanappi tai magneetti

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Pupetervehdys arvon Eläinvideokerhon väki!

Tässä tovi sitten Pliiden sivuilla Facebookissa oli arvonta ja totuttuun tapaan kävin tervehtimässä pupetervehdyksellä EVK-väeksi tunnistamani henkilöt. Siinä pupehymiöitä laittaessani mietin, että olispa Pupetervehdys -rintanappikin hieno ja siinä sitten illan kähmässä piirsin paperinkulmaan pupen, otin siitä kuvan, vähän säätelin ja tein rintanapin. Hihitytti niin paljon, että yön yli nukuttua oli pakko käydä rintanappi esittelemässä EVK:n Kirppetorella ja sehän aiheutti selkeän ”Mulle kans” -toiveen, joten tässä sitä nyt ollaan.

Pupetervehdystä voi tilata rintanappina ja magneettina 20.4. – 3.5.2022. Halkaisija on 37mm, joka on just passeli. 1 euro per magneetti/rintanappi lahjoitetaan Porvoon Seudun Eläinsuojeluyhdistys ry:lle, jonka yhteistyökumppani Pliide on.

Pupetervehdys sai jonkun sortin kulttesuosion ja niitä tilattiin 99 kpl. Onnesta muikeana tilitin 4.5.2022 lahjoitussumman 99 euroa Pseylle ja laitoin kuvakaappauksen maksusta Pliiden ja EVK Kirppetoren sivuille FB:hen. Kisset kiittävät!

Kuten kultteasioissa voi käydä, moni näki Pupetervehdys-rintanapit ja -magneetit ensimmäistä kertaa vasta kiittelyvaiheessa ja ”Tarvitsen!” -parahdus ja vähän ehkä harmituskin iski. EVK:ssa on vain hattaraa ja hyvää mieltä, joten uusi kampanja tehdään. Samat säännöt! 1 euro per Pupetervehdys -rintanappi/magneetti Pseylle ja lahjoitussumma maksetaan ja kerrotaan kuvaruutukaappauksen muodossa heti kampanjan päätyttyä.

Toinen kierros järjestettiin 18. – 23.5.2022. Rintanappeja ja magneetteja tilattiin yhteensä 37 kpl, joten 24.5.2022 tilitin 37 euroa Pseylle.

Ps2: Se alkuperäinen salainen pupetervehdys pysyköön edelleen salaisena. 🙂

Lisätiedot

Paino 0.010 kg
Vaihtoehdot

Pupetervehdys -magneetti, Pupetervehdys -rintanappi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pupetervehdys rintanappi tai magneetti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.