Valokuvariipus Surunkantaja-rannekoruun

14,00 

Kuvaus

Sureville on kotimainen surutuotteiden verkkokauppa, jonka valikoimassa on Surevillen ideoima ja Meimi Designin valmistama suuren suosion saanut Surunkantaja-rannekoru, jonka voit tilata täältä. Eräs asiakas halusi omaan Surunkantajaansa valokuvariipuksen ja tilasi puolikkaan valokuvakorviksen ilman korviskoukkua. Tein riipuksen tietämättä tarkemmin millaiseen koruun se on menossa. Hetken päästä Surevillen Johanna otti kuvan kanssa yhteyttä. Asiakas oli Johannan tuttava ja riipus sopi rannekoruun ihan kuin se olisi siihen ollut alun perinkin suunniteltu. Johanna kysyi voisimmeko tarjota tätä mahdollisuutta muillekin haluaville ja tässä sitä nyt ollaan. Kuvassa Johannan oma Surunkantaja-rannekoru valokuvariipuksella. Johannan tarinan voit lukea täältä.

Voit nyt tilata oman valokuvariipuksesi. Riipus on terästä, kuvan päällä on lasi. Riipuksen koko on 12 mm. Se kestää vettä eikä teräs tummu. Riipuksessa on pieni teräksinen rapulukko, jolla voit napsauttaa riipuksen kiinni rannekorun renkaaseen.

Tilausohjeet:

  • Tee tilaus ja maksa ostoksesi. 
  • Lähetä riipukseen haluamasi kuva riikka.koksu@hotmail.com.
  • Jos kuva ei sovellu koruun, otan yhteyttä – muussa tapauksessa teen riipuksen ja lähetän sen sovitussa aikataulussa. Saat verkkokaupasta vahvistuksen, kun riipus on valmis.

Kuvan valintaan ohjeita

  • Jos kuva ei ole oma ottamasi, pyydä kuvan käyttöön lupa.
  • Riipus on pieni, joten kasvokuva sopii siihen parhaiten.
  • Valitse kuva, jota voi rajata. Toisin sanoen pään ympärillä on kasvojen verran tilaa eikä ole esim. toisia ihmisiä tai kuvan reuna heti kasvojen vieressä.
  • Voit aina myös kysyä kuvan sopivuudesta. Autan mielelläni.

Huom! Surunkantaja-riipuksen toimitusaika on tavallista pidempi. Riipuksia tehdään ja postitetaan vuoden 2022 alusta alkaen aina kuukauden viimeisenä viikonloppuna. Työn luonne vaatii myös tekijältä erityistä rauhaa ja keskittymistä ja siksi työhön on varattu oma hetkensä. Jos samalla tilaat muutakin verkkokaupasta, kaikki toimitetaan kerralla.

Voit aina tehdä riipuksen myös itse. Tässä työohje tekemiseen ja kuvatekstistä löydät vinkit mistä löydät tarvikkeet.

Lisätiedot

Paino 0,050 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valokuvariipus Surunkantaja-rannekoruun”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.