Toimituskulut: kirje 3,90 €, paketti 7,40 €.

Pinssi, rintanappi, badge. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Pinssin suunnittelu

Pliidessä on 37mm pinssi/magneettipohjat ja alla olevat mitat on Button Makerin mukaiset. Tarkista mitat koneesta ja pohjista mitä käytät.

Tee kuva esimerkiksi helppokäyttöisessä ilmaisessa ohjelmassa canva.com. Muista tekijänoikeudet: Muumeja, Marimekkoa jne. ei saa tehdä ilman lupaa. Tulosta kuva paperille oikeassa koossa, niin ymmärrät paljonko tekstiä on järkevä laittaa ja milloin fontti menee liian pieneksi.

Logiikka kuvan tekemisessä on aina sama. Isomman ympyrän materiaali menee prässätessä pinssin taakse ja pienemmän ympyrän sisäpuoli on pinssin näkyvä osa. Katso alta kuva aihiosta ja valmiista pinssistä, niin hahmotat asian.

Mitat

Punainen ympyrä 48,5 mm – jää pinssin taakse

Musta ympyrä 37 mm – sisäpuoli on pinssin näkyvä osa

Huom! Ympyröiden reunaviivat on ymmärtämisen helpottamiseksi. Älä jätä niitä kuvaasi, koska musta viiva näkyy pinssin reunassa.

10 pistettä ja kissamerkki pinssi magneetti keltainen

Jos teet koko homman itse, niin kuvan tekemisen jälkeen monista kuvaa A4 arkille niin paljon kuin mahtuu. Tulostuspaperin pitää olla ohutta. Normaali tulostuspaperi on 80g ja tässä hommassa passaa max 100g paperi. Ei kannata yrittää työntää yli 200g valokuvapaperia – ei onnistu. Reunat murtuu, pinssit näyttää kamalilta ja on kallista. Tavallinen tulostinpaperi ei välttämättä täytä laatuajatustasi. Riippuu kuvasta ja väreistä. Monet digipainot tulostavat varmasti mieluusti jopa saman päivän aikana laadukkaita tulosteita. Pistä tämä muistiin – saatat säästää hermojasi.

Voit käydä tekemässä pinssejä esim. pääkaupunkiseudulla kirjastossa, jolloin maksat vain materiaalin. Kysy kirjastostasi lisää. Pinssikoneita voi myös vuokrata. Videosta näet miten homma toimii.

Tilaus ja hinnastoni

Jos haluat tilata minulta, niin se onnistuu. Magneetit voit tilata täältä ja rintanapit täältä.