Toimituskulut: kirje 3,90 €, paketti 7,40 €.

Alkuvuodesta etsin vimmalla ratkaisua kaurapakkauksien päällisiksi. Ajattelin katastrofipeitoista tai armeijan materiaaleista löytyvän hauskaa ekstraa. Tuntikausien goolailun jälkeen päädyin Puolaan, armeijatarvikkeita myyvän yrityksen sivuille. Kangasta löytyi. Samalla löytyi Puolan armeijan ylijäämäpyyhkeitä 80 -luvulta alkaen. Tarjolla oli muutama kuva ja kommentti, että kuoseja on paljon enemmän – lähettävät randomilla. Parin viikon mietintä ja pakkohan ne oli tilata…

Pyyhkeet on 100% puuvillaa ja kooltaan 50×100 cm. Oikeasti pituus vaihtelee 90-100 cm väliltä. Pyyherenksut pyyhkeistä löytyy, muttei ne kovinkaan usein ole keskellä. Ihanan rajoja rikkovaa… Valmistaja on Bogatyńskie Zakłady Przemysłu Bawełnianego ja tällä hetkellä käsissäni on pääasiassa 90-luvulla ommeltuja pyyhkeitä. Ennen myyntiä pesen varastoinnin jäljet pois ja laitan mukaan tuotelapun, jossa on tarina, että on kiva sitten antaa tämä vaikka lahjaksi. On nimittäin mainio lahjaidea.

Pyyhkeitä voi ostaa verkkokaupasta, jahka saan ne sinne vietyä. 10 € kpl plus lähetys. Jotakin kuosia on vaan pari, jotakin voi olla parikymmentä. Tässä kuitenkin ennakkomaistiaisena kaikki kuosit – tai ainakin melkein kaikki, sillä massiivinen raekuuro yllätti kuvatessa. Jos nyt tulee hirveä vimma vetää välistä ja tilata heti, niin pistä viestiä riikka.koksu@hotmail.com ja kerro mikä kiinnostelee.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *