Korvikset muut kuin murretekstit

18,00 

Product total
Options total
Grand total

Kuvaus

Korvikset ovat PVC:tä, vaikka eipä sitä katsoessa ja hypistellessä millään arvaisi. Tausta on sileä ja kirkas hopeanvärinen – siitä voi vaikka peilata. Koukut ja rinkulat terästä. Ei allergisoi eikä tummu. Korvikset eivät kestä vettä, joten älä uita niitä äläkä mene niiden kanssa suihkuun. Pienestä sateesta eivät hätkähdä. Korviksen kuvaosa on 25mm (sama koko kuin 2 euron kolikko) ja koko komeus koukusta alas asti on 5,8 cm. Yksi korvis painaa 5g (aavistuksen vähemmän kuin 20 sentin kolikko). Tuotteet tehdään Helsingin Pitäjänmäessä.

Tästä tuotteesta löydät kaikki magneettiteksteiksi päätyneet muut kuin murretekstit. Valintalistasta pääset valitsemaan haluamasi tekstin. Pääkuvassa näet korvikset, muissa kuvissa näet tekstilaatan ulkoasun ja asettelun. Kuvat ovat valintalistan järjestyksessä. Suurimmassa osassa on musta tausta ja valkoinen fontti, joka vaihtelee konekirjoituksen ja pölkkykirjanten välillä. Jos valitset eri fonttiset laatat – teen korvikset samalla fontilla kysymättä.  Värillinen tausta on Euroviisut, 10 pistettä ja kissamerkki, 10 pistettä ja koiramerkki, Joulu sekä I hate People -sarjoissa. Ole tarkkana.

Videolla Euroviisuklubin Kati Wikström korvissaan Euroviisukorvikset – tästä näet näppärästi korviksen koon ja myös korviksen tausta vilahtaa videolla.

Lisätiedot

Paino 0,020 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korvikset muut kuin murretekstit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *