Korvikset omasta kuvasta iso

26,00 

Kuvaus

Korvikset omalla kuvalla. Tähän korvismalliin passaa erityisen hyvin tekstit, piirrokset ja logot. Myös valokuvat toimivat. Käytä luovuutta. Kukaan ei estä tekemästä eriparikorviksia, kuten hulvattoman Pyytäjät-alushousukaupan Pian korviksissa on. Siinä siis on yhdistetty logo ja Tee-Se-Itse-magneettisarjan teksti. Kaikki magneeteissa käytetyt tekstit mahtuu korvikseen mainiosti ja erottuvat hyvin, joten anna ajatuksen lentää! Kaikki tekstit ulkoasulla varustettuna näet parhaiten täältä.

Korvikset ovat PVC:tä, vaikka eipä sitä katsoessa ja hypistellessä millään arvaisi. Tausta on sileä ja kirkas hopeanvärinen – siitä voi vaikka peilata. Koukut ja rinkulat terästä. Ei allergisoi eikä tummu. Korvikset eivät kestä vettä, joten älä uita niitä äläkä mene niiden kanssa suihkuun. Pienestä sateesta eivät hätkähdä. Korviksen kuvaosa on 25mm (sama koko kuin 2 euron kolikko) ja koko komeus koukusta alas asti on 5,8 cm. Yksi korvis painaa 5g (aavistuksen vähemmän kuin 20 sentin kolikko).

Tilausohjeet:

 • Tee tilaus ja maksa ostoksesi. 
 • Lähetä korviksiin haluamasi kuva/kuvat riikka.koksu@hotmail.com.
 • Kysy tai ohjeista työhön. Pienet kuvanmuokkaukset sisältyvät hintaan.
 • Jos kuva ei sovellu korviksiin tai on muuta epäselvyyttä, otan yhteyttä – muussa tapauksessa teen korvikset ja lähetän tuota pikaa. Saat verkkokaupasta vahvistuksen, kun on valmista.

Huom! Jos kuva ei ole oma ottamasi, pyydä kuvan käyttöön lupa. Tilaamalla vahvistat, että sinulla on oikeus kuvan käyttöön. (Muumit, Marimekot, bändien logot jne. ovat tekijänoikeuden alaisia, joten niitä ei voi käyttää.)

Videolla Euroviisuklubin Kati Wikström korvissaan Euroviisukorvikset – tästä näet näppärästi korviksen koon ja myös korviksen tausta vilahtaa videolla.

  Lisätiedot

  Paino 0,030 kg (kilogramma)

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korvikset omasta kuvasta iso”

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *